Дома > Вести > Вести од компанијата

LUXFIGHTER LED фарови (2023, Индонезија INAPA)

2023-06-06



Од 24-ти до 26-ти мај, 2023 година Џакарта, Индонезија, присуствувавме на Меѓународната изложба за автоделови и додатоци, што беше наш трет пат на саеми во странство во 2023 година.


На оваа изложба, Luxfighter главно го прикажа нашиот нов дизајнplug&play LED светилки за фарови, кој е лесен за инсталирање, силен Canbus и значителна осветленост со нашата нова технологија. Некои од нив може да се направат со иста големина со халогени светилки, како Q26 H7.


Освен оние plug&play серии, овојпат претставивме и надграден P18, со сијалица од 75W. Заслужи големо внимание од клиентите поради уникатниот изглед и супер осветленоста.


За 3 дена изложба, собравме многу информации за индонезискиот резервен пазар, како и за потенцијалните клиенти. Во следните денови, веруваме дека можеме да најдеме добра и соодветна стратегија за промовирање на нашите LED светла на Luxfighter во Индонезија.



Преглед:  2023 Automechanika Istanbul


Изложба: Посетете не на штандот: Сала 12, P127-3





google-site-verification=BV8k8ytap63WRzbYUzqeZwLWGMM621-cQU9VFt_043E
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept