Дома > Вести > Вести од компанијата

LUXFIGHTER LED фарови 133-ти кантонски саем

2023-05-05



133. Кантонски саем беше успешно одржан од 15-19 април, 2023 година. Нашиот тим за продажба присуствуваше на оваа изложба за да ја претстави нашатаLuxfighter LED фаровирешение за клиентите од целиот свет.




На саемот во Кантон, покажавме цела палета на директниplug&play LED фаровикоја е совршено заменета со халогена светлина. Со напор на нашиот оддел за истражување и развој, дизајниравме серија светла од висока класа за неговите перформанси, како што се осветленоста, моделот на зракот, како и неговиот кул изглед.


Многу гости од целиот свет, особено Русија, Индија, Италија, Мексико итн. Нив најмногу ги привлече неговата мала големина и висока моќност на LED светлото, што е нашата нова технологија во нашата компанија.



Ние, ентузијастички и енергичен тим за продажба, ве чекаме да се придружите!


Преглед: 2023 INAPA- Меѓународна изложба за автоделови, додатоци и опремување на Индонезија          Посетете не на штанд:D2G2-06








google-site-verification=BV8k8ytap63WRzbYUzqeZwLWGMM621-cQU9VFt_043E
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept