Дома > Вести > Вести од компанијата

LUXFIGHTER LED ФАР Учествува на Automechanika Dubai 2023 година

2023-10-16

Од 2-ри до 4-ти октомври 2023 година, нашиот продажен тим учествуваше на Изложбата за автоделови на Automechanika Дубаи, која се одржа во Светскиот трговски центар во Дубаи.


Нашиот бренд на компанијата Luxfighter Led предните светла се целосно прикажани на оваа изложба, а клиентите се многу импресионирани од нашата серија Plug and Play поради неговата неверојатно мала големина во комбинација со извонредните перформанси на моќност.




Дополнително, нашиот неодамна лансиран LED фар од серијата надворешен драјвер - R19-H7, е способен да испорача значителна излезна моќност од 150 W/сет и широк спектар на нивоа на осветленост, а со тоа да ја подобри вашата видливост и да ја осигура вашата безбедност за време на возењето.


Со помош на оваа изложба, перцепцијата за LED фаровите на Luxfighter уште еднаш се освежува кај изложувачите или купувачите ширум светот.



Luxfighter, снабдувач на решенија за CAR LED Headlight, им посакува топло добредојде на партнерите ширум светот да се приклучат на нашата соработка!


Преглед:  134-ти Саем на Контон во Гуангжу Кина

Изложба: Посетете не на штанд:10.3C25-26

google-site-verification=BV8k8ytap63WRzbYUzqeZwLWGMM621-cQU9VFt_043E
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept