Дома > Вести > Вести од компанијата

LUXFIGHTER CAR LED ФАР пристигнува во Automechanika Istanbul 2023

2023-06-20


Од 8-ми до 11-ти јуни, 2023 година, нашиот продажен тим учествуваше на Изложбата за авто-индустрија и автоделови организирана од Automechanika Istanbul, која се одржа во саемот и конгресниот центар TUYAP во Истанбул.




На оваа изложба целосно го демонстриравме брендот на нашата компанијаЛуксфајтер Лед фар, вклучувајќи ги и LED фаровите од серијата Plug & Play со високи перформанси, неодамна промовирани од нашата компанија. Не само неговата големина може совршено да ги замени халогените светилки, туку и неговите супериорни перформанси.





Другата серија е серија на надворешни драјвериLED фар, што може да обезбеди широк опсег на осветленост за да ја зголеми вашата видливост и безбедност додека возите, како нашиот P19 H7.



Преку оваа изложба, таа повторно ја освежува перцепцијата за LED фаровите на Luxfighter од страна на изложувачите или купувачите ширум светот.





Со нетрпение го очекуваме вашето учество! Дозволете ни да работиме заедно за да промовираме висококвалитетни решенија за LED фарови!





Преглед:  2023 Automechanika Ho Chi Minh City

Изложба: Посетете не на штандот:Z04




google-site-verification=BV8k8ytap63WRzbYUzqeZwLWGMM621-cQU9VFt_043E
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept